Χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Προέδρου της ΚΕΠΠΝΑΔΙ κ.Ελένης Ακονίδου, με τα Προεδρεία του Συλλόγου Καθηγητών Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ,
παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Φώτη Βάββα, του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου κ.Αρλέτου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ.Ζωγράφου και των μόνιμων Αρχιμουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Φιλαρμονικής.
Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής και της Συμφωνικής Ορχήστρας ζήτησαν για ακόμη μια φορά τα αυτονόητα προκειμένου τα μουσικά σύνολα να επανέλθουν στην αρχική ομαλή λειτουργία τους.
Ύστερα από την τοποθέτηση των δύο Αντιδημάρχων φάνηκε έντονα για ακόμη μια φορά η απαξίωση του επαγγέλματος μας, χρησιμοποιώντας επανειλημμένα τις λέξεις «μεράκι» και «ζήλος».
Οι μουσικοί και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων στηρίζουν τις δομές του Πνευματικού Κέντρου, αλλά δεν είναι επαίτες και ζητούν από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή να στηρίξει οικονομικά τις δομές του Πνευματικού Κέντρου, έτσι ώστε να αποφύγουμε το φετινό Βατερλό των ΚΔΑΠ.
Μπορεί να μην είμαστε «λαμπάκια», αξιότιμοι κύριοι Αντιδήμαρχοι, αλλά σας πληροφορούμε ότι η λάμψη μας είναι μεγαλύτερη, διαχρονική αλλά και ενεργειακά ανέξοδη…

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθηγητών
του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!