Το γιορτινό μενού στο ξενοδοχείο Du Lac, στα Ιωάννινα, έχει τη γεύση της φροντίδας. Έχει γιορτινές εκπλήξεις και γευστικές ανατροπές. Συνδυάζει μαγικά την παράδοση, τη μνήμη με τη διακριτική πολυτέλεια. Τα τσουκάλια είναι πάνω στη φωτιά και μαγειρεύουν ένα μενού για να γιορτάσουμε, να ελπίσουμε, να γυρίσουμε σελίδα. Να συναντήσουμε το αύριο γεμάτοι δύναμη και έμπνευση.   

Ειδικά για το δείπνο των Χριστουγέννων, ο Executive Chef Σωτήρης Οικονόμου, του ξενοδοχείου ετοίμασε ένα μενού γιορτινό, όπου ξεκινάει με σούπα βελουτέ κουνουπίδι και συνεχίζει με σαλάτα με πράσινα φυλλώδη και κατσικίσιο τυρί. Στη συνέχεια περιλαμβάνει γαλοπούλα ψητή μαζί με γέμιση μέσα σε τραγανό φύλλο μαζί με κρέμα μετσοβόνε και σάλτσα κάστανο. Το αργοψημένο χοιρινό με πουρέ μελιτζάνας είναι το κυρίως ενώ το δείπνο θα ολοκληρωθεί με επιδόρπιο κορμού σοκολάτας με φρούτα του δάσους και crumble φουντουκιού. 

 

Τιμή: 60 ευρώ το άτομο. (χωρίς ποτά)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 26510 59100



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!