Μια εξαιρετική παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς, φιλοξενείται στην «Σκηνή 125» της Θεατρικής Συμπαιγνίας, την Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου στις 21:15!

 

“Μπορεί οι υπεύθυνοι αυτού του σκηνικού κομψοτεχνήματος «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη» να το χαρακτηρίζουν «Ένα κωμικό θρίλερ στο Θέατρο Καλλιρρόης», όμως πρόκειται για τον εντελέστερο πολυφωνικό, μιμικό μονόλογο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, με εξαίρεση της προ τριαντακονταετίας εμφάνιση του μυθικού Μαρσέλ Μαρσώ στο Μέγαρο Μουσικής, όπου είχες την εντύπωση ότι παίζουν πολλά πρόσωπα στην τεράστια σκηνή”.

https://www.fractalart.gr/theatro-kallirrois/ 

Δρ Κωνσταντίνος Μπούρας, Επισκέπτης Καθηγητής Θεατρικής Κριτικής στο ΕΚΠΑ (για την παράσταση «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη» του Βασίλη Νανανη)

 

Το έργο

Ο Γκράχαμ, ένας Άγγλος εργένης πενηντάρης, ζει μια ιδιαίτερη, αλλά ήσυχη και κατά τους τύπους ζωή, προσκολλημένος ακόμη στη μητέρα του. Αυτή την οικογενειακή γαλήνη, έρχεται να διαταράξει μια απρόσμενη συνάντηση της μητέρας με ένα παλιό της φλερτ που αναζωπυρώνεται και φτάνει στα πρόθυρα του γάμου. Οι εξελίξεις αυτές απειλούν τη ζωή και τον εύθραυστο ψυχισμό του Γκράχαμ, ιδιαιτέρως μπροστά στην προοπτική να εξαναγκαστεί να μετακομίσει ώστε να ζήσει εκεί η μητέρα με το νέο της σύζυγο στο σπίτι του. Για καλή του τύχη, η μοίρα αποφασίζει να τον σώσει ώστε να συνεχίσει τη φυσιολογική αν και νοσηρή ζωή του, υπό την γλυκιά “τυραννία” της μητέρας του. 

 

Συντελεστές 

Συγγραφέας: Άλαν Μπένετ

Σκηνοθεσία /Φωτισμοί: Βασίλης Νανάκης

Πρωτότυπη μουσική /Μουσικός επί σκηνής: Μικές Σακελλίου 

Σκηνικά – Κοστούμια: Χρήστος Καραμέρος  

Παραγωγή: Quantum Body – Athens Butoh Dance Group 

 

Ερμηνεύει ο Βασίλης Νανάκης  

Σόλο κλαρινέτο Μικές Σακελλίου

 

Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου στις 21.15

Σκηνή 125 – Θεατρική Συμπαιγνία (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, εντός ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. 124/125)

Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος / 8€ μειωμένο 

Τηλέφωνα κρατήσεων:  26513 12830, 26510 37676, 6945533242 & 6944503266

Προπώληση εισιτηρίων:  καφέ – μπαρ «Σκάλα», «Θεατρική Συμπαιγνία» & «Σκηνή 125» και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/patataki-mesa-sti-zaxari/ 


Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!