Με τις τιμές ενέργειας να σκαρφαλώνουν επικίνδυνα, όλες οι δημόσιες δηλώσεις των τοπικών αρχόντων πήγαν στον βρόντο. 

Να πληρώσουμε €19.000.000 στον “μισητό εχθρό” του κ. Καχριμάνη, την εταιρεία ΤΕΡΝΑ, τα επόμενα 12 χρόνια για να αλλάξουμε τους συμβατικούς λαμπτήρες με led. 

50% έκπτωση έλεγε και ξαναέλεγε ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις  και συνεντεύξεις του, θα είχε προαπαιτούμενο το έργο. Θα είχαμε μεγάλη συμμετοχή, μία εταιρεία μόνο. Μάλλον δεν είχε καταλάβει.

 Ακολουθούσε ασθμαίνοντας υποτακτικά και η δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών στο ίδιο τροπάριο. Δεν θα κάνουμε τίποτε δεν θα πληρώσουμε τίποτε. Οπότε τι να πουν τώρα στους πολίτες;  

Προτίμησαν να μην πουν τίποτα. 

Άνθρωποι και πολιτικές επικίνδυνες και ζημιογόνες για τον τόπο και την κοινωνία. Πριν δύο χρόνια τα είπαμε ΟΛΑ και τα εξηγήσαμε αναλυτικά. Με χαρτί και μολύβι τα βάλαμε κάτω (οκ χρησιμοποιήσαμε και excel) και αποδείξαμε την ζημιά που θα επέφερε στον Δήμο η απόφαση να πάει το έργο αντικατάστασης των λαμπτήρων led με ΣΕΑ. Υπολογίσαμε μάλιστα την ζημιά θεωρώντας ότι το έργο θα έπαιρνε 25% έκπτωση. Τελικά πήρε 1%. 

Τρομάζουμε να υπολογίσουμε πλέον την συνολική ζημιά στην συγκεκριμένη ενεργειακή συγκυρία που από τα €6,3εκ με τις προ διετίας παραδοχές ξεπερνάει πλέον τα €10εκ. μιας και το έργο δεν πήρε ουσιαστικά έκπτωση. Οι τιμές ρεύματος ανηφορίζουν και η αύξηση των δημοτικών τελών είναι πλέον αναπόφευκτη.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΑΡΚΕΤΑ Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!