Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :

Την Πέμπτη 22-02-2024 :

Από ώρα 11:30 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κόνιτσας, τα Δ.Δ. Αγ. Μηνάς, Αρίστη, Βίκος, Πάπιγκο, Βρυσοχώρι, Ηλιοχώρι, Λαϊστα, Ελαφότοπος (η περιοχή προς Καλπάκι- όχι ο οικισμός) του Δήμου Ζαγορίου, τα Δ.Δ. Καλπακίου, Γεροπλάτανου, Βασιλικού (κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή – όχι ο οικισμός) του Δήμου Πωγωνίου, τα Δ.Δ. Χρυσή, Πευκόφυτο, Ζούζουλη, Επταχώρι του Δήμου Νεστορίου της Π.Ε. Καστοριάς.

) Από ώρα 14:00 μμ έως 17:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Σερβιανά πέριξ ποιμνιοστασίου κ. Πέπε.

Την Παρασκευή 23-02-2024 :

Α) Από ώρα 09:30 πμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές Πετσάλι πέριξ του στρατοπέδου «Παπαγεωργίου» και ΦΒ πάρκου «Ενεργειακή κοινότητα Ηπείρου – ΙΑΝΟΣ»

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!