Το 56Ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο ξεκίνησε τις εργασίες του στα Ιωάννινα στις 8 Ιουνίου 2023 με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ανέρχεται σε περισσότερους από 1000 συνέδρους από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

H Τελετή Έναρξης πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια κυρία Άννα Μπατιστάτου, η

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, Αντιπεριφερειάρχης κα. Αγνή Νάκου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, κ. Θεόδωρος Παπακώστας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Άρης Παπαρούσης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, Δρ. Βαρβάρα Παπαδοπούλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας και η εταιρεία διοργάνωσης Συνεδριακή ΑΕ ευχαριστούν θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και το Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς για την ευγενική παραχώρηση του χώρου. Την μαγευτική ατμόσφαιρα και βραδιά πλαισίωσε με μία εξαιρετική μουσική εκδήλωση ο γνωστός σε όλους Γιώργος Γάκης.

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!