“Αγαπητές/οί Συνδημότες, φίλες και φίλοι,
Γνωρίζουμε όλοι, πολύ καλά, ότι η πολιτική δράση σε τοπικό επίπεδο έχει άμεση επίδραση στις ζωές των ανθρώπων εφόσον μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα, να καθορίσει μια βιώσιμη πραγματικότητα και να σχεδιάσει την ανάπτυξη ενός τόπου!
Αξιοποιώντας την εμπειρία μου, την αδιασάλευτη αγάπη μου για τον άνθρωπο, τις ιδέες και τις αξίες μου, επιθυμώ να εργασθώ για τα Γιάννενα με υπευθυνότητα, αφοσίωση, διαφάνεια, πίστη, διάθεση να διερευνώ και να ακούω τις ανησυχίες, τις ανάγκες, τις προτάσεις σας και να προτείνω λύσεις! Σκοπός μου είναι, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, να συνδράμω στη στερέωση υγιούς κανονικότητας και καθημερινότητας, στη διαχείριση τοπικών ζητημάτων, προβλημάτων και προκλήσεων, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην αξιοποίηση ευκαιριών για τον τόπο μας.
Ο Θωμάς Μπέγκας και η Παράταξη ‘Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα’ αποτελούν αυθεντικούς εκφραστές του Δήμου μας έχοντας επιδείξει ουσιαστικό και σημαντικό έργο, συνέπεια, αδιάλειπτη παρουσία, εργατικότητα, μαχητικότητα και αρτιότητα προτάσεων. Ως Παράταξη, βρισκόμαστε σε άμεση και διαρκή επαφή με την πραγματικότητα και τα προβλήματα του τόπου μας, σεβόμαστε όλες τις απόψεις, έχουμε διαμορφώσει το πολιτικό μας πρόγραμμα αφουγκραζόμενοι τις τοπικές ανάγκες, καλλιεργούμε τη συνεργασία και την ενότητα και σχεδιάζουμε το μέλλον μέσα από ένα δημιουργικό και παραγωγικό παρόν!
Σε όλη αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε συμμέτοχους και συνοδοιπόρους να μοιραστούμε προβληματισμούς, να θέσουμε στόχους, να σχεδιάσουμε το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας!
Σας προσκαλώ να με εμπιστευτείτε να υπηρετήσω τον τόπο μας και, μαζί, να κάνουμε το Δήμο μας πιο βιώσιμο, πιο ανθρώπινο και καλύτερο για όλους!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!