Η ολοκληρωμένη ανάδειξη της Αρχαίας Ακρόπολης Καστρίτσας, η αξιοποίηση της αναρριχητικής πίστας, η επίσπευση για την ολοκλήρωση της πίστας motocross, αλλά και η ανάπτυξη υποδομής στο παλαιό λιμάνι Καστρίτσας είναι συστατικά στοιχεία για να καταστεί η Καστρίτσα μία συνιστώσα τουρισμού πόλης ή αστικού τουρισμού (city break) για τους συνδημότες μας, αλλά και για κάθε επισκέπτη του δήμου μας. Αυτό καταδείχθηκε στη συνάντηση που είχε η Τατιάνα Καλογιάννη με μέλη του τοπικού συμβουλίου Καστρίτσας.

Η καθημερινότητα των κατοίκων θα βελτιωθεί με τον καθαρισμό διάφορων σημείων της κοινότητας από την ανεξέλεγκτη απόθεση ογκωδών απορριμμάτων και μπαζών αλλά και στο παλιό εργοτάξιο του δικτύου άρδευσης Λεκανοπεδίου, με την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης, την επίσπευση της ολοκλήρωσης των αποδυτηρίων και του φωτισμού στο γήπεδο Καστρίτσας και με την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου δεδομένων (wifi) στα γραφεία της κοινότητας.

Διαχρονικά αιτήματα της κοινότητας είναι ακόμη η συντήρηση και ανακατασκευή πλατείας του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου και η δημιουργία γηπέδου μπάσκετ με τάπητα στον αύλειο χώρου του Δημοτικού σχολείου Καστρίτσας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!