Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παράταξης συνεδρίασε η Νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης  Ιουνίου.

Με την καλύτερη δυνατή οργάνωση ,την  διάχυση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής,  μέσα σε  κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, παρουσία πλήθος στελεχών, έγινε ο Προγραμματισμός των δράσεων της οργάνωσης. 

Ένας στόχος που ταυτίζεται με την  ιστορία μας η οποία  έχει αποδείξει ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε  εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας για τη χώρα ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζει  ότι είμαστε εγγυητές των θεσμών του κράτους και της Δημοκρατίας καθώς και εγγυητές της ομαλότητας και της ευρωπαϊκής κανονικότητας.

Η Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΝΩΝ προχώρησε στον σχεδιασμό των επόμενων ημέρων μέχρι την 25η Ιουνίου δημιουργώντας κλιμάκια τα οποία θα απαρτίζονται από όλους τους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του νομού και τα οποία θα δώσουν σε όλο τον νομό Ιωαννίνων το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ μέσα από το πρόγραμμα του και τα 12 σημεία του με στόχο την τελική νίκη.

Συζητάμε με τους πολίτες Γιατί ΠΑΣΟΚ 

Στην Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων παρόντες ήταν όλες και όλοι, παλαιότερα και νεότερα στελέχη ενώ συμμετείχαν και οι 7 υποψήφιοι βουλευτές του Ν.Ιωαννίνων με μοναδικό και κύριο μήνυμα όλων την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής.

Στην συνεδρίαση ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής κ.Β.Γαρδίκος έκανε την αποτίμηση του αποτελέσματος της κάλπης της 21η Μαΐου και έδωσε το σύνθημα όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να κάνουμε την αλλαγή δυνατή ενώ τέλος σημείωσε ότι είναι  ιστορική πια η συγκυρία, ο ελληνικός λαός να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής γιατί είναι ο μόνος πολιτικός φορέας μέχρι σήμερα που έχει κάνει την αυτοκριτική του, έχει μάθει από τα λάθη του και με επίγνωση, με υπευθυνότητα και με συνέπεια μπορεί να εγγυηθεί το «αύριο» του τόπου.


Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!