Σε ένα κόσμο γεμάτο με συμβιβασμούς, ξεχωρίστε με το νέο Toyota C-HR. Ένα σύγχρονο coupe SUV με απέριττη σχεδίαση που αποπνέει δυναμισμό και συμπαγείς διαστάσεις κατάλληλες για όλους τους δρόμους της πόλης και όλα αυτά σε συνδυασμό με στιβαρό στήσιμο, άμεση επιτάχυνση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση. Ζήστε μαζί του μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και απολαύστε κάθε διαδρομή.

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η Toyota προσφέρει υβριδικά σύνολα, που επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας. Ανάμεσά τους είναι και το Toyota C-HR, το οποίο εφοδιάζεται με μία γκάμα κινητήρων σχεδιασμένων για να προσφέρουν άνεση και «ενεργή οδηγική συμπεριφορά». Αυτό εκφράζεται με τον πιο δυναμικό τρόπο  από τις υβριδικές εκδόσεις των 1800 κ.εκ. που σε συνεργασία με το υβριδικό σύστημα Hybrid Synergy Drive προσφέρει 122 ίππους (μόνο 3,6 lt/100 km κατανάλωση) και των 2000 κ.εκ. Hybrid Dynamic Force που αποδίδει 184 ίππους και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 8.2 δευτερόλεπτα και η Toyota υπόσχεται κατανάλωση μόλις 4 lt/100 km. Με χαμηλές εκπομπές ρύπων, (86 g/km το 1800σάρι και 92 g/km το δίλιτρο) το CH-R εξασφαλίζει καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τόσο κατά την εκκίνηση, όσο και σε χαμηλές – μεσαίες ταχύτητες, ένα Toyota Hybrid χρησιμοποιεί αποκλειστικά την αποθηκευμένη ενέργεια του ηλεκτροκινητήρα. Έτσι, ο βενζινοκινητήρας συμμετέχει μόνο όταν χρειάζεται, σε αντίθεση με τα συμβατικά αυτοκίνητα όπου λειτουργεί διαρκώς, καταναλώνοντας καύσιμο. Έτσι έχουμε άμεσο όφελος από την κατανάλωση καθώς και από τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας σε όλες τις εκδόσεις, ενώ μακροπρόθεσμα εξοικονομείται κόστος από χαμηλότερο κόστος των service, καθώς το CH-R όπως όλα τα υβριδικά Τοyota, διαθέτει λιγότερα μηχανικά μέρη από ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Δεν έχει εναλλάκτη ή μίζα χάρη στον ηλεκτροκινητήρα, το σύστημα μετάδοσης e-CVT δεν περιέχει υλικό τριβής (δίσκο πλατώ), τα τακάκια φρένων καταπονούνται λιγότερο και τέλος τα υβριδικά μέρη δεν απαιτούν καμία συντήρηση, όπως και το κιβώτιο ταχυτήτων. Γεγονός που συνεπάγεται χαμηλότερο κόστος service και σε εργασία αλλά και σε ανταλλακτικά.

Αν η ζωή είναι μια διαδρομή, το νέο Toyota C-HR είναι το διαβατήριό σας για τις περιπέτειες που σας περιμένουν να ανακαλύψετε. Ελκυστικό, δυναμικό και άκρως αποδοτικό, με άμεση επιτάχυνση για εύκολες προσπεράσεις και γεμάτο αυτοπεποίθηση για να κατακτήσετε οποιδήποτε δρόμο το Toyota C-HR είναο πρόθυμο και έτοιμο για κάθε ταξίδι.

Δείτε το από κοντά και αποκτήστε και εσείς την εμπειρία του Toyota C-HR, κλείνοντας ένα ραντεβού για test drive στην Toyota Πόδας, στο 8ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών και στο τηλέφωνο 2651092760.

https://podas.toyota.gr/

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!