Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων, καταγγέλλουμε την εταιρεία Μπακαλάρος Κατασκευαστική ΑΕ η οποία προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον συναδέλφων μας που αγωνίζονται για τα δικαιώματά μας.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Λευκάδας, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νόμους του αστικού κράτους, την κυβέρνηση και την μεγαλοεργοδοσία.

Για άλλη μια φορά συνάδελφοί μας σέρνονται στα δικαστήρια, αυτή τη φορά επειδή πρωτοστάτησαν στον αγωνιστικό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς το 2021.

Τονίζουμε ότι οι συνάδελφοι πράττουν τα αυτονόητα για το οικοδομικό και γενικά για το ταξικό εργατικό κίνημα, μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης του αγώνα για δουλειά με όρους αξιοπρεπείς, για μέτρα ασφαλείας, για ασφάλιση κ.α.

Σε μια περίοδο που μας καλούν να ζήσουμε με τα ψίχουλα, που προσπαθούν να μας κάνουν να αποδεχτούμε ότι θα ζούμε με κουπόνια κοροϊδίας, η καταστολή, η κρατική και εργοδοτική βία και τρομοκρατία είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα.

Ωστόσο το ταξικό εργατικό κίνημα έχει δείξει διαχρονικά ότι δεν υποκύπτει.
«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Των εργατών η πάλη θα τη σπάσει!»

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!