Στις 8 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου με τίτλο: Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Σύγχρονες θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία  της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων στα  Ιωάννινα με τις εργασίες του να ολοκληρώνονται στις 9 Οκτωβρίου 2021.

Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται καταξιωμένοι ιατροί και επιστήμονες από διάφορα πανεπιστημιακά & νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας ειδικοί σε θέματα που αφορούν ποικίλα γνωστικά πεδία, που καλύπτουν όλων το εύρος της Εσωτερικής Παθολογιίας και των Ειδικοτήτων της: Αιματολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Ιατρική, Ενδοκρινολογία, Εντατική Θεραπεία, Επείγουσα Ιατρική, Καρδιολογία, Λοιμωξιολογία, Νεφρολογία, Ογκολογία, Πνευμονολογία, Ρευματολογία  από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως την εξειδικευμένη διαχείριση στην 3ηβάθμια φροντίδα.

Το συνέδριο διεξάγεται τόσο με φυσική παρουσία των συνέδρων, όσο και διαδικτυακά.

Δίνοντας πάντα έμφαση στην εκπαίδευση των νέων το συνέδριο ξεκίνησε με το Κλινικό Φροντιστήριο Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας από ιατρούς και συνεργάτες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται όλες οι συνεδρίες και διαλέξεις στο διήμερο πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν  προς όλους τους Επαγγελματίες Υγείας όλων των ειδικοτήτων. Ωστόσο, η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προ-εγγραφή. Για τη διαθεσιμότητα των θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο στο [email protected]. Επισημαίνουμε ότι η προσέλευση στο συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή και παραλαβή προσωπικού bar code δεν επιτρέπεται.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!