Με μουσικές θα υποδεχθούν οι φορείς του τουρισμού στα Γιάννενα τους επισκέπτες της χριστουγεννιάτικης «απόδρασης» αύριο, Σάββατο, στο τοπικό αεροδρόμιο.

Η αυξημένη επισκεψιμότητα των εκδρομέων εκλαμβάνεται ως σημαντική «πιστοποίηση» από τους θεσμικούς φορείς του Τουρισμού και ενεργοποιεί τους επαγγελματίες, οι οποίοι δίνουν βαρύνουσα σημασία στην αυξημένη έλευση των επισκεπτών.

Μάλιστα, μετά και την αυξημένη ζήτηση ενόψει των Χριστουγέννων, το Σάββατο αεροπορική εταιρία θα εκτελέσει δύο δρομολόγια προς την Ηπειρωτική πρωτεύουσα, μια πρωινή και μια απογευματινή.

Δεν αποκλείεται, πάντως, αν οι δείκτες των επισκεπτών παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, η ίδια αεροπορική εταιρία, με την έλευση της άνοιξης, να δρομολογήσει περισσότερες πτήσεις στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Επιπλέον, ενδέχεται να λειτουργήσει και η αεροπορική γραμμή Τελ Αβίβ – Ιωάννινα την ερχόμενη άνοιξη.

«Πολλά ξενοδοχεία έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια», ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο Στάθης Σιούτης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, εκτιμώντας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και η αύξηση του τουριστικού ρεύματος θα αποφέρει «καλύτερες μέρες» για τους επαγγελματίες της Ηπείρου και κυρίως τους ορεινούς προορισμούς.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!