“Φίλες και Φίλοι,

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Πιστεύοντας  βαθιά ότι ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ο καθένας από το μετερίζι του, ώστε να συμβάλουμε στη βελτίωση του βιοτικού μας επίπεδου, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θωμά  Μπέγκα επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα  για την συμμετοχή μου στις επικείμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων.

Υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θέλεις να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά σου, να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων.  Η ενασχόληση με τα κοινά έχει μοναδικό σκοπό τη συμμετοχή μου στην αλλαγή σελίδας και στην αναδιαμόρφωση του Δήμου.

Θα εργαστούμε όλοι μαζί, για όλα αυτά που μας ενοχλούν και εξαφανίζουν το καθημερινό μας χαμόγελο. Για καλύτερους δρόμους, καθαριότητα, προσπελάσιμα πεζοδρόμια, περισσότερο πράσινο, λειτουργικά πάρκα για τα παιδιά μας, ανοικτές διαβάσεις ΑΜΕΑ και πεζών, χώροι στάθμευσης, χώροι αναψυχής με δυνατότητες Wi fi και φόρτισης για κινητές συσκευές  και μικρά ηλεκτρικά οχήματα, που τόσο ανάγκη τα έχει η πόλη μας.

Ένας σύγχρονος Δήμος δεν νοείται χωρίς επαρκείς και καλά συντηρημένες υποδομές.

Με διοργάνωση ημερίδων επιστημονικών συνεδρίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο με κοινωνικούς, επιστημονικούς  και με εκπαιδευτικούς φορείς για τη συνεχή επιμόρφωση και την ευαισθητοποίηση των νέων.

Ενίσχυση των δημοκρατικών και συμμετοχικών διαδικασιών με συγκρότηση συμβουλίου εφήβων και νεολαίας όπου οι νέοι θα ανταλλάσουν ιδέες και απόψεις και θα διαμορφώνουν τις δικές τους προτάσεις για την πόλη και τα προβλήματά τους. Καθιέρωση μαθητικού συνεδρίου πρόληψης από το κάπνισμα, άτμισμα και άλλες εξαρτήσεις’.

Ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης .Δημιουργία κοινωνικών φροντιστηρίων στη πόλη και τα περιφερειακά διαμερίσματα.

Ενεργοποίηση του θεσμού των τοπικών δημοψηφισμάτων ως συμβουλευτικό εργαλείο στη Διοίκηση.

Τα παραπάνω  αποτελούν ένα δείγμα, από το πολιτικό πρόγραμμα μας,  που θα υλοποιήσουμε.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με τη ψήφο σας, για να δώσουμε μαζί τον αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για το καθημερινό χαμόγελο όλων των δημοτών

Γιατί συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τη συμμαχία μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες  σε συνεργασία με τους πολίτες του Δήμου μας. Ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία των πολιτών να δείξουν τη δύναμη τους και να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον της πόλης τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Σας ευχαριστώ.

Παπαχρήστου Ιωάννης

Υπευθυνος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος με την

‘’Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα’’

 

# enotita_politon

#dimiourgoume_mellon”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!