“Τη Δευτέρα 9 Μαίου συγκλήθηκε η Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου όπως αυτή προέκυψε από τις Εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2019 σε Ειδική Συνεδρίαση για την ανάδειξη των νέων Προεδρείων της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας Επιτροπής. Το αποτέλεσμα της παραπάνω συνεδρίασης είχε ως αποτέλεσμα να εκτελεστούν τα συμφωνημένα από τις Διαδικασίες της 15ης Φεβρουαρίου του 2020 με τις οποίες η Παράταξη μας θα έχει για πρώτη φορά στην Ιστορία της, από την ίδρυση του Τμήματος, τη Θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος 

Για την παράταξη μας αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία η ανάληψη της κυρίαρχης θέσης ευθύνης κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής της Διοίκησης και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της ώστε να υλοποιήσει τις θέσεις της,  για τις οποίες οι συνάδελφοι μας ανέδειξαν στην πρώτη θέση, ώστε να επιτύχουμε μέσα σε ένα πλαίσιο συλλογικότητας, ένα ισχυρό και εξωστρεφές Τεχνικό Επιμελητήριο. Η επόμενη μέρα μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της ευθύνης, ώστε με πολύ όρεξη, δουλειά και ισχυρό όραμα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συναδέλφων για την αναβάθμιση του ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Θέλουμε ένα Τεχνικό Επιμελητήριο ισχυρό, εξωστρεφές με άποψη και θέσεις, να οραματίζεται και να υλοποιεί προτάσεις για την ομαλή και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, ενισχύοντας το ρόλο του ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και αναδεικνύοντας το ρόλο του μηχανικού στην τοπική μας κοινωνία. Με την ανάληψη της θητείας μας καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, για τη βελτίωση των συνθηκών του επαγγέλματος καθώς και για βασικά θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία. 

Βασικό μας μέλημα θα είναι, περαν των τακτικών συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής και την ενεργοποίηση του ρόλου των Μόνιμων Επιτροπών και των Ομάδων Εργασίας και η διοργάνωση ημερίδων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ενημέρωση και την καλύτερη επαγγελματική κατάρτιση των συναδέλφων, αλλά ταυτόχρονα και στην ανάδειξη του έργου των μηχανικών, το οποίο έχει ισχυρό αποτύπωμα στην ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία  της κοινωνίας μας. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια μας, καθώς και τον Πρόεδρο της παράταξης μας κ. Γεώργιο Στασινό για την αμέριστη συμπαράσταση του, στην προσπάθεια μας, για την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Ηπείρου.

 

Με τιμή 

Ο Επικεφαλής της παράταξης 

Ιωάννης Τσίγκρος

Πρόεδρος Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΗ

Πολιτικός Μηχανικός”Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!