Τι και αν ο Πρωθυπουργός επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023, ο Βασίλης Γιόγιακας έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, αποφάσισε να δώσει στη φόρα τις ημερομηνίες για τις επικείμενες εκλογές.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra24, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι: «Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία».

Στην επισήμανση του διευθυντή της εφημερίδας «δημοκρατία» Δημήτρη Ριζούλη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίζεται πως είναι «θεσμικός» και για αυτό διαψεύδει την διενέργεια πρόωρων εκλογών επιμένοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ο βουλευτής άφησε τους πάντες άναυδους: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας διαψεύδει καθημερινά»!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!