Δυνατά μπαίνουμε στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής με τον Γιώργο Παπανδρέου να ανεβάζει στροφές «απασφαλίζοντας» κατά του αντιπάλου του, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛΛ. μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 αφήνοντας αιχμές για τη συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο ενώ επέμεινε στις κατηγορίες πως ο ευρωβουλευτή του κόμματος σήμερα, όταν ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, «μοίραζε καρέκλες» με τον τότε γραμματέα της Ν.Δ., Ανδρέα Παπαμιμίκο στη συγκυβέρνηση του 2012.

«Εκείνη την εποχή καθόντουσαν και μοίραζαν τις καρέκλες σε μια εποχή που ζητάγαμε θυσίες από τον ελληνικό λαό. Και αντί να είμαστε κοντά στον κόσμο, μοιράζανε καρέκλες», είπε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας την καταγγελία του  για σύστημα 4-2-1, με διορισμούς τεσσάρων κάθε φορά από τη Νέα Δημοκρατία, 2 από το ΠΑΣΟΚ, έναν από τη ΔΗΜΑΡ.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επέκρινε τον Νίκο Ανδρουλάκη και για την αναφορά που έκανε σε κυβερνητική συνεργασία λέγοντας «είναι μεγάλο λάθος να μιλάμε για συνεργασίες είτε με τον έναν είτε με τον άλλο. Το πρόβλημα δεν είναι πώς θα μοιράσουμε υπουργεία και καρέκλες»

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!