Ζεστές ηπειρώτικες γεύσεις θα κερνούν ντόπιους και επισκέπτες τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Iωαννίνων, η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για τέσσερις συνολικά ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Όσοι περάσουν από τον Πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου & Μελανίδη στις 23-24 και 29-30 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν μοναδικές ηπειρώτικες γεύσεις, που θα ζεστάνουν σώμα και πνεύμα. Η δράση έχει ως στόχο να γνωρίσουν καλύτερα οι επισκέπτες αλλά και οι ντόπιοι τις γαστρονομικές απολαύσεις της Ηπείρου, οι οποίες θα ετοιμασθούν με αγάπη και μεράκι, προσφέροντας απλόχερα κάτι από τη μαγεία των εορτών. 

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην κεντρική πλατεία του Μονοδεντρίου σε συνεργασία με την τοπική Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στις 26 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται τα επόμενα χρόνια να επεκταθεί σε ολόκληρο το νομό.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως, για την προετοιμασία των εδεσμάτων, θα χρησιμοποιηθούν μόνο τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο των δράσεων των γαστρονομικών φορέων της περιοχής και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για την προώθησή τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις που μας υποστηρίζουν, καθώς και τους Δήμους Ιωαννιτών και Ζαγορίου για την παραχώρηση ατελώς των δημοτικών τους χώρων.

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!