Την Κυριακή 03/07/2022 και ώρα 10:00, ο Δήμος Ζαγορίου διοργανώνει τον 4ο Ποδηλατικό Αγώνα «Greveniti Bike 83km», αφιερωμένο στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου, μια εμβληματική διαδρομή, που συνδέει την ιστορική μνήμη των Μαρτυρικών χωριών του Ζαγορίου, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Για μία ακόμη χρονιά, η εταιρεία P&I είναι ο μεγάλος χορηγός του αγώνα.

Ύστερα μάλιστα από πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Τριάδη Βασιλείου, θα προσφέρει φέτος έπαθλα πολύ μεγάλης αξίας: οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης θα κερδίσουν αγωνιστικά ποδήλατα συνολικής αξίας 30.000€!
Tην τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει η Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Event «My Adventure Ο.Ε.».

Σημαντικές & διεθνείς συμμετοχές
Ειδικά φέτος, οι συμμετοχές των αθλητών είναι πολύ εντυπωσιακές: υπάρχουν συμμετοχές αθλητών της Εθνικής Ελλάδος στην ποδηλασία, Ελλήνων πρωταθλητών που έχουν διαπρέψει σε διεθνές επίπεδο, αλλά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από αθλητές άλλων χωρών που έχουν στο ενεργητικό τους πολλές διακρίσεις.
Το γεγονός αυτό καθιστά το επίπεδο του ανταγωνισμού ιδιαίτερα υψηλό κάτι που προδιαγράφει μια δραματική κούρσα για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων…
Διαδρομή του αγώνα
Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στο χωριό Γρεβενίτι.
Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική θετικής υψομετρικής 1,731 μέτρων.
Ξεκινώντας από το Γρεβενίτι οι αθλητές θα περάσουν κατά σειρά από τα ακόλουθα μαρτυρικά χωριά:
Φλαμπουράρι, Δίλακκο, Ελατοχώρι, Μακρίνο, Καστανώνας, Δόλιανη, Λεπτοκαρυά, Φραγκάδες, Ανθρακίτης, Καβαλλάρι, Καρυές, Μηλιωτάδες, Τρίστενο και τερματίζει πάλι στο Γρεβενίτι.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα μπορεί να βρει κανείς εδώ:
https://www.zagoribike.gr/greveniti-bike-83km/

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!