Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού αποτελεί για όλους μας μια ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στο πολυτιμότερο αγαθό του πλανήτη μας, το νερό. Η 22α Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ, ως μία ευκαιρία για ανάληψη δράσης σχετικά με τον αναντικατάστατο φυσικό πόρο, και στο πλαίσιο αυτό η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμμετέχει στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την ανάγκη διαφύλαξης αυτής της πηγής ζωής, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει την αειφόρο ανάπτυξή της, που την καθιέρωσε στην κορυφή της συνείδησης του καταναλωτικού κοινού.

H κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών, έχοντας ως γνώμονα τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, δεν μένει απλά στον επετειακό χαρακτήρα του φετινού εορτασμού αλλά δράττεται της ευκαιρίας να υπενθυμίσει, πως μέσα από μια σειρά στοχευμένων, πράσινων και φιλικών προς το περιβάλλον, δράσεων προστιθέμενης αξίας που υλοποιεί, θέτει το νερό στον πυρήνα της αειφόρου ανάπτυξης για την Ήπειρο και την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ορίζει ως πρώτιστη προτεραιότητά της, την προστασία αυτού του πολύτιμου αγαθού και σεβόμενη το υφιστάμενο πλαίσιο των περιβαλλοντικών όρων, καταφέρνει και προσφέρει στους καταναλωτές το υψηλής ποιότητας φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Με βάση τις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο: «Ο Β-οίκος της ζωής μας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα περιβάλλοντος, και βιωσιμότητας ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύεται η αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον άνθρωπο. Άλλωστε, και η ίδια η φιλοσοφία της εταιρείας εδράζεται και αναπτύσσεται πάνω στη βάση της εστίασης στις ανάγκες του καταναλωτή και του σεβασμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αυτές είναι οι αρχές που διέπουν τη λειτουργία των πλέον σύγχρονων, βιομηχανικών μονάδων που διαθέτει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, που με συνέπεια σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον, προωθεί στην πράξη τους όρους του υγιούς επιχειρείν και μέσα από στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξη προσφέρει τα μέγιστα στην απασχόληση, την περιφερειακή οικονομία αλλά και την ανάπτυξη της χώρας.

Και όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει η κ. Ελένη Θεοχάρη, αντιπρόεδρος της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στον τομέα εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών: “Το νερό είναι η ζωή μας, είναι η υγεία μας. Το νερό είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που πρέπει να προστατεύουμε και να διατηρούμε για τις μελλοντικές γενιές”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!