Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι μια ανοιχτή ανοιξιάτικη γιορτή, αφιερωμένη στα μικρά βιβλιοπωλεία όλης της χώρας, δηλαδή στους χώρους που δε σταματούν να εμπνέουν, να ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη τους για τα βιβλία.

Στα Ιωάννινα, το βιβλιοπωλείο «Μωβ Κουκουβάγια», ως ένα από τα μικρά βιβλιοπωλεία που γιορτάζουν, συμμετέχει με χαρά και φέτος για δεύτερη φορά σε αυτή την όμορφη γιορτή με δύο εκδηλώσεις για παιδιά:

1.Συν-εργαζόμαστε για το περιβάλλον, γιατί αυτός ο κόσμος ανήκει σε όλους!

Μέσα από την αφήγηση του βιβλίου της Αργυρώς Πιπίνη “Είπε ο κήπος…” (εκδ. Πατάκη) μαθαίνουμε για τη συνύπαρξη και τη συμβίωση των ανθρώπων με το φυσικό περιβάλλον. Όλοι και όλες μαζί θα συνεργαστούμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας!

Αφήγηση & καθοδήγηση: Αλεξία Φώτου, εκπαιδευτικός.

Τετάρτη 29/5

Ώρα: 7:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Για παιδιά 5+

  1. Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που εύκολα αντιμετωπίζουμε μόνοι, τα θαύματα όμως γίνονται από ομάδες, παρέες και συνεργασίας!

Αντλούμε έμπνευση μέσα από τις υπέροχες σελίδες του βιβλίου της Γιολάντας Τσορώνη Γεωργιάδη, “Η σκάλα της αγάπης” (εκδ. Σαββάλας) και δημιουργούμε τη δική μας σκάλα αγάπης χρησιμοποιώντας υλικά της φύσης! Αφήγηση & καθοδήγηση: Σέβη Ευθυμίου, παιδαγωγός. Για παιδιά 3+

Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2024

Ώρα: 11:00 με 12:30 το πρωί

 

Είσοδος Ελεύθερη

*Τηλ. Επικοινωνίας: 26510-36198

*Νικοπόλεως 117, Ιωάννινα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!