Αναζητάμε mobilefull stack και database developers  για το νέο μεγάλο έργο μας στο τομέα του fintech.

Γίνε μέλος της συνεχώς αυξανόμενης ομάδας μας! Απόλαυσε την 30ετή τεχνογνωσία και την κουλτούρα της Natech, σε ένα νεανικό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης και εργάσου σε projects για μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ευρώπη και στην Αφρική.

Διαθέσιμες θέσεις: https://careers.natech.gr/openpositions

Αποστολή βιογραφικών: careers@natech.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας, επικοινωνήστε με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (careers@natech.gr / 26510 77300).

 

DISCOVER NATECH / LinkedIn / Facebook

Η Natech είναι μία από τις λίγες ευρωπαϊκές Fintechs που αναπτύσσει συστήματα (core banking, web banking, mobile banking, κ.α.) για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, e-wallets, digital banks με έδρα τα Ιωάννινα και γραφεία στην Αθήνα και στο Βερολίνο. Κατατάσσεται ετησίως στους 34 κατασκευαστές ολοκληρωμένων τραπεζικών συστημάτων παγκοσμίως και εξυπηρετεί πελάτες υψηλού κύρους οι οποίοι λειτουργούν σε περισσότερες από 40 χώρες. Κατά τα τελευταία έτη σημείωσε σημαντική ανάπτυξη και αύξηση προσωπικού κατά 90% με μεγάλη απορρόφηση αποφοίτων από το Πανεπιστήμιο της πόλης, οι οποίοι και εργάζονται βασιζόμενοι στις τελευταίες τεχνολογίες συνεχώς εκπαιδευόμενοι πάνω σε αυτές.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!