Μουδιασμένοι ήταν Αντώνης Κανάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» κατά την επιστροφή τους στους δέκτες μας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Κατά την έναρξη της εκπομπής τον λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος είπε ότι όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά οι ίδιοι δεν θα ακολουθήσουν αυτούς τους ρυθμούς.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.
«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα αυτήν του πάμε να ασχοληθούμε ξανά με το Survivor» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε  χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά  ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι το Ράδιο Αρβύλα συνεχίζει κανονικά στο πρόγραμμα του ANT1, ωστόσο  δεν μπορεί να συνεχίσει με την μορφή που είχε μέχρι σήμερα.

«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης., ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και το διάγγελμά του, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε καυστικά: «Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι. Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου. Ψάχνω να βρω έναν λόγο να την δεχτώ αλλά δεν βρίσκω», προσπαθώντας να βρει λογική στην τραγωδία που ζουν 57 οικογένειες και μαζί τους όλοι μας.

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Αντώνης Καν’ακης κατά του  Μητσοτάκη και του  Κωνσταντίνου. Αχ. Καραμανλή,για τις τοποθετήσεις τους μετά το τραγικό δυστύχημα 

«Δε θα έπρεπε απλά να παραιτηθεί. Θα έπρεπε να συλληφθεί μαζί με τους προηγούμενους και όσους κυβέρνησαν. Αυτό σκέπτεται ο απλός κόσμος. Αλλα δεν υπάρχει αυτή η πρόβλεψη από το νομικό πλαίσιο. Πρέπει να αλλάξει αυτό, πρέπει να αισθάνονται την ευθύνη οι κυβερνώντες. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι το αυτονόητο, να υπάρχει ασφάλεια στις μετακινήσεις».

Ο Αντώνης Κανάκης σήμερα στο «Ράδιο Αρβύλα» είπε ότι τους δημοσιογράφους τους φτύνουν όλοι πλέον, τους φτύνει ο κόσμος και ας νομίζουν αυτοί ότι βρέχει. Δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται χαμός αυτές τις μέρες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο από τηλεφωνήματα και SMS ακροατών και τηλεθεατών που είναι έξαλλοι με όσα ακούνε. Λίγο να νιώσει ο κόσμος ότι πάει να γίνει προσπάθεια συγκάλυψης και εξεγείρεται.

Στη συνέχεια της εκπομπής, οι Ράδιο Αρβύλα ήταν κόλαφος  κατά της κυβέρνησης αλλά και ορισμένων φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων για τη διαχείριση του ζητήματος. Μάλιστα παρουσίασαν βίντεο με τις τοποθετήσεις  τόσο του Παύλου Τσίμα, όσο και των υπολοίπων όπως και του Άρη Πορτοσάλτε και του Βασίλη Χιώτη για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Δημοσιογράφοι και… σκ..τά στα μούτρα σας!», είπε πάνω στη ροή του λόγου του ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες ατάκες.

Δείτε την εισαγωγή της εκπομπής:

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!