Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ, περί «εξαγοράς» και «ανταλλαγμάτων» του επικεφαλής της παράταξής μας κου Ιωάννη Στέφου από τον Κο Περιφερειάρχη για τις εκλογές της ΕΝΠΕ, αλλά και την φερόμενη αδυναμία του να «έχει παρόντες τους περιφερειακούς του συμβούλους σε μία ψηφοφορία που τους είχε απόλυτη ανάγκη και άρχισε να κτυπάει πόρτες κλειστές» και καθότι εγώ ήμουν η μοναδική απούσα της παράταξης από την εν λόγω συνεδρίαση, θα πρέπει να σημειώσω τα εξής:

– Η απουσία μου στην συνεδρίαση οφειλόταν αποκλειστικά στην έκτακτη αναβολή και μετάθεσή της σε άλλη ημέρα.
– Εργάζομαι σε Γενικό Νοσοκομείο ως μονήρης Γαστρεντερολόγος. Κατά το αμέσως προηγούμενο διάστημα εξαιτίας πολλαπλών αναβολών στις εξετάσεις των ασθενών λόγω σοβαρών οικογενειακών συμβάντων (θάνατος του πατέρα μου), αλλά και επαγγελματικών λειτουργικών περιορισμών, κατέστη αδύνατη η εκ νέου αναβολή και μετάθεση του προγράμματος σοβαρών εξετάσεων των ασθενών, παρότι κατέβαλα προσπάθεια μέχρι τελευταία στιγμή για να παραστώ.
– Ακολούθησε επικοινωνία μου και ενημέρωση προς τον κύριο Στέφο, ο οποίος ουδέποτε μου ζήτησε να παραβρεθώ και απόλυτα κατανόησε τους ηθικούς λόγους της απουσίας μου. Επίσης, ουδέποτε ζήτησε την παρουσία μου στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση της 2/1/2024, κατά την οποία διεξήχθη η ψηφοφορία της Περιφερειακής Επιτροπής κατανοώντας απόλυτα τους ανθρώπινους λόγους ενδεχόμενης απουσίας μου (απώλεια του πατέρα μου την προηγούμενη νύκτα). Όμως εγώ με αίσθημα ευθύνης παρέστην στην εν λόγω συνεδρίαση, τιμώντας καταρχάς την ψήφο του Θεσπρωτικού λαού αλλά και τις αρχές και αξίες της παράταξής μας.

Είμαι εργαζόμενη γυναίκα – μητέρα τριών παιδιών, επιστήμονας, εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΕ Θεσπρωτίας και μέσα από το λειτούργημά μου τυγχάνω της εκτίμησης και της αναγνώρισης της Θεσπρωτικής κοινωνίας και όχι μόνον και ανήκω σε μια παράταξη που απόλυτα σέβεται τις αρχές της Δημοκρατίας, της αυτοδιάθεσης και της ελευθερίας της σκέψης. Νοιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη από την ανακοίνωση της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» και επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!