Η ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σταυρακίου τίμησε τους πολιούχους της φέτος με έναν διαφορετικό τρόπο.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, πραγματοποιήθηκε χορευτική εκδήλωση στην οποία έδωσε το “παρών”, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σταυρακίου Ιωαννίνων συμμετέχοντας με τα χορευτικά εφηβικά και παιδικά τμήματα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του οικοδεσπότη, Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Θεοκλήτου, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και βράβευσε τον αθλητή Ρομποτικής, Χρήστο – Κωνσταντίνο Γκιόκα για τη διάκριση του με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία drone ηλικίας 10-12, στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής όπου έλαβαν μέρος 36 χώρες με 1415 ομάδες και συνολικά 3.500 αθλητές κατατάσσοντας την χώρα μας πρώτη στην κατηγορία αυτή με τον καλύτερο χρόνο.

Στη συνέχεια τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σταυρακίου ευχαρίστησαν χορευτές και γονείς για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν η νέα χρονιά να έχει ακόμη περισσότερες χορευτικές εκδηλώσεις.

Τα υπέροχα παραδοσιακά τραγούδια και οι εντυπωσιακοί χοροί από τις περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας, η άρτια εμφάνιση του χορευτικού και η αγάπη του κόσμου συνέθεσαν ένα καταπληκτικό σκηνικό που καταχειροκροτήθηκε τόσο από το κοινό όσο και τους διοργανωτές που όλοι μαζί τίμησαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ιωαννιτών κα Γιώτη Γεωργία, η Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα των Κοινωνικής Πρόνοιας και Συνοχής κα Γκογκάκη Μαργαρίτα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σταυρακίου Μπούκας Δημήτριος.

Κατά το κλείσιμο των χορευτικών εκδηλώσεων, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ξεσηκώθηκαν απ’ το κέφι και χόρεψαν, φτιάχνοντας έναν τεράστιο χορευτικό κύκλο γύρω απ’ την εκκλησία, δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη παρεΐστικη αγκαλιά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!