Ο Όμιλος GREEN BEVERAGES, είναι ένας καινοτόμος και δυναμικά αναπτυσσόμενος Όμιλος, που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο των προϊόντων Νon Alcoholic Beverages και δημιουργήθηκε το 2023 με την συγχώνευση των εταιριών Χήτος ΑΒΕΕ και Green Cola Hellas.

Ο Όμιλος GREEN BEVERAGES απασχολεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους, διαθέτει τρεις θυγατρικές στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α και στο Dubai και ο ενοποιημένος τζίρος του αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ το 2023. Η παραγωγή των προϊόντων της εταιρίας γίνεται σε 5 ιδιόκτητα εργοστάσια στα Ιωάννινα, την Ορεστιάδα και την Κορινθία, ενώ έχει παραχωρήσει το δικαίωμα εμφιάλωσης μέρους των προϊόντων της (license agreement) σε τρίτους εμφιαλωτές σε σημαντικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

Η Ομάδα μας μεγαλώνει! Στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου, αναζητούμε χειριστές μηχανών για τα Εργοστάσια μας στα Ιωάννινα.

Ο χειριστής μηχανών διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των μηχανών, προλαμβάνει λάθη ,εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα κατά την παραγωγική διαδικασία. Λειτουργεί με πνεύμα ομαδικότητας ώστε η συνεργασία με τους συνάδελφούς να ρέει ομαλά και αποδοτικά.

Περιγραφή Θέσης:

Τροφοδοτείτε τις μηχανές με πρώτες ύλες
Τακτικός έλεγχος παρακολούθησης της λειτουργίας των μηχανών
Καταγραφή δεδομένων στις αποδόσεις των μηχανών
έλεγχος κύκλου της παραγωγικής διαδικασίας καθ΄ όλη την λειτουργία των μηχανών
Επίλυση βλαβών ή σφαλμάτων κατά την βάρδια
Επίβλεψη συστημάτων αυτοματισμού

Απαραίτητα Προσόντα:

Απολυτήριο λυκείου ή ισοδύναμο, πτυχίο τεχνικής σχολής αποτελεί πλεονέκτημα(απόφοιτος ΤΕΙ Μηχανολογίας/ ή στον Τομέα θα εκτιμηθεί)
Δεξιότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας
Προσήλωση στους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας (π.χ. διαρκής χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού)
Γνώση Η/Υ & Αγγλικών (απαραίτητο)
Οργανωτικότητα , μεθοδικότητα, ομαδικότητα, ακεραιότητα, τήρηση προθεσμιών, αναλυτικές ικανότητες για την επίλυση προβλημάτων.
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)

Παροχές εταιρίας:

Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών βάσει προϋπηρεσίας.
Σύμβαση ορισμένου χρόνου με προοπτικές ανανεώσεις
Ιδιωτική ασφάλιση.
Άριστο περιβάλλον εργασίας.
Δυνατότητες Εξέλιξης.

 

Αποστολή Βιογραφικών στο email: hr@greenbeveragesgroup.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2651061843

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!