Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. ξεχώρισε ως μία από τις 6 ελληνικές εταιρείες που βραβεύτηκαν στα 7α Growth Awards, τα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που συνδιοργανώνονται από τη Eurobank και την Grant Thornton.

Η διοργάνωση αναδεικνύει τις δυναμικές εταιρείες που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις, με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη του ελληνικού επιχειρείν.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε κα. Ελένη Θεοχάρη, Συνιδρύτρια & Chief Operating Officer, η οποία δήλωσε «H διάκριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και επιβραβεύει μία αναπτυξιακή πορεία τριών δεκαετιών. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από την απομονωμένη τότε και, παράλληλα, ευλογημένη Ήπειρο και στηρίχθηκε σε μία τεχνοκρατική βάση για την ανάπτυξή της, βλέποντας πάντα ψηλά, έχοντας όραμα και μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας. Η δεύτερη γενιά έχει ήδη εισέλθει στην εταιρεία και συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξή της.»

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την 1η Νοεμβρίου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!