Τη μάχη της ενημέρωσης έδωσε το απόγευμα της Κυριακής, η ΒΗΜΑ Τηλεόραση Ιωαννίνων και το στελεχιακό της δυναμικό, κερδίζοντας το ενδιαφέρον της μεγάλης πλειοψηφίας όσων παρακολούθησαν την πορεία της εκλογικής βραδιάς.

Με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και συνεντεύξεις που ξεκίνησαν από τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων Κώστα Σιαράβα και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων Ανέστη Κωνσταντινίδη για την εξέλιξη και τυχόν προβλήματα της εκλογικής διαδικασίας στο Νομό Ιωαννίνων, κρατήθηκε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σε μια τηλεοπτική μετάδοση που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ώρες.

Εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετείχαν στις εκλογές “παρήλασαν” από το τηλεοπτικό στούντιο της ΒΗΜΑ Τηλεόραση στα Καρδαμίτσια, όπου οικοδεσπότες της εκλογικής βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού, Βίλιαν Στασινού και Παναγιώτης Μπούρχας.

Πέραν των καλεσμένων στο στούντιο, υπήρξαν παρεμβάσεις με συνδέσεις με γνωστούς σχολιαστές και πολιτικούς αναλυτές, οι οποίοι έδωσαν τη διαφορετική διάσταση της εκλογικής διαδικασίας.

Ένα ακόμα στοίχημα στην ενημέρωση κερδήθηκε, στην πέμπτη εκλογική διαδικασία μέσα σε έναν χρόνο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!