Ημέρα του Επιτάφιου Θρήνου η Μ.Παρασκευή και τις ώρες 8.00-12.00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομο η ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως .

Στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί η ακολουθία του Επιταφίου στον ιερό ναό του Αγίου Χριστοφόρου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, ενώ θα ακολουθήσει η περιφορά στον ίδιο χώρο μια τελετή με ιδιαίτερο συμβολισμό για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους.

Στις 8 το βράδυ στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα τελεστεί η ακολουθία του Επιταφίου και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87,9, ενώ στις 10:15 το βράδυ στην Πλατεία Ανδρούτσου θα γίνει συνάντηση των Επιταφίων της πόλης .

Στις 7.30 το πρωί του Μ.Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης, ενώ στις 9:45 το βράδυ θα ακουστεί για μια ακόμη χρονιά το “Χριστός Ανέστη” στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου στο Κοιμητήριο της Πρέβεζας.

Στις 11 το βράδυ θα ξεκινήσει η λειτουργία της Αναστάσεως στον Αγιο Χαράλαμπο,ενώ την Κυριακή του Πάσχα και ώρα 11 το πρωί ο Εσπερινός της Αγάπης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!