“Πρώτη φορά που θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, πρώτη φορά που ζητώ να σταθείτε στο πλευρό μου σε αυτή μου την προσπάθεια ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Νομού Παμβώτιδας. 

Γεννήθηκα και ανατράφηκε στην πόλη των Ιωαννίνων και τώρα μεγαλώνω τα δύο μου κορίτσια μαζί με τον σύζυγό μου σε ένα όμορφο χωριό του Δήμου μας!
Καθημερινά αγωνιζόμαστε όλοι μας για την επιβίωσή μας και την όμορφη καθημερινότητα τη δική μας και κυρίως των παιδιών μας, εργαζόμαστε στις δουλειές και στο σπίτι μας και έχουμε ανάγκη απο οργάνωση και ηρεμία.
Θέλουμε έναν Δήμο να στέκεται, όχι δίπλα μας, αλλά μπροστά μας, ανθρώπους με ενσυναίσθηση για τα θέματά μας, ανθρώπους με όραμα για έναν τόπο όμορφο στο σύνολό του!

“Εμπειρία, φρεσκάδα και πολυσυλλεκτικότητα στο ψηφοδέλτιο της “Ενότητας πολιτών Νέα Γιάννενα” “τόνισε ο κ. Θωμάς Μπέγκας και δεν έχω παρά να συμφωνήσω μετά από την γνωριμία μου με εξαιρετικούς ανθρώπους!

Είναι πολλά τα θέματα του Δήμου Παμβώτιδας που πρέπει να πάρουν θέση στο τραπέζι και να επιλυθούν. Είμαι εδώ με αυτή την ομάδα αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα που με την πολυετή συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει τις θέσεις και τις αξίες του και σας ζητώ να βρίσκεστε στο πλάι μου και να με στηρίξετε.

Με εκτίμηση,
Τσιωνη Σταματία (Ματίνα)”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!