Η Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, επισκέφθηκαν όλες τις δομές του φορέα που παρέχουν κοινωνικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας και ειδικότερα:

– Το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ), που λειτουργεί  στον Κατσικά Ιωαννίνων.

– Τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας, που λειτουργούν στην Πανεπιστημιούπολη Β΄ (πρώην ΤΕΙ)

– Τα συστεγαζόμενα 1ο, 2ο και 3ο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με αναπηρία, που λειτουργούν στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων.

– Το 4ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με αναπηρία, που λειτουργεί επί της οδού  Γ. Παπανδρέου 2 (Παλαιό «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ») και

– Το 5ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με αναπηρία, που λειτουργεί στους Αμπελόκηπους Ιωαννίνων (Κ. Βάρναλη κ΄ Δ. Χατζή)

Κατά τις επισκέψεις αυτές το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των δομών από τους Διευθυντές τους,  από την Υπεύθυνη Έργου της ΑΜΚΕ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ,  την Επιστημονικά Υπεύθυνη  και συνομίλησε με  τα στελέχη και τους εργαζόμενους των Δομών.

Η ΜΕΡΙΜΝΑ στα είκοσι και πλέον χρόνια λειτουργίας της, πρωτοπορεί στην εκπαίδευση βρεφονηπίων τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης και στην συμπερίληψή τους,  στην δημιουργική απασχόληση παιδιών και ενηλίκων ΑμεΑ, καθώς και στην ενδυνάμωση και ενίσχυση Ατόμων τρίτης ηλικίας.

Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου, των στελεχών και του προσωπικού της ΜΕΡΙΜΝΑΣ  αποτελεί πάντοτε η προσαρμογή των υλοποιούμενων Προγραμμάτων και Δράσεων στις  επίκαιρες κοινωνικές συνθήκες και στις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των ωφελουμένων των δομών της, με σύγχρονα Επιστημονικά Δεδομένα και με νέες μεθόδους.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!