Συνεχίζονται με αμείωτη επιτυχία οι παραστάσεις του έργου  Η «Μητέρα του σκύλου». Η παράσταση που ανεβαίνει από την ΣΥΝΘΕΣΗ σε σκηνοθεσία Γιώργου Νάκου και σκηνική προσαρμογή της Ελευθερίας Πανταζή μετατράπηκε σε καλλιτεχνικό talk of the town αφού απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και κέρδισε το θεατρόφιλο κοινό των Ιωαννίνων.

«Η μητέρα του σκύλου» αποτελεί ένα ταξίδι στη μνήμη και την σύγχρονη ελληνική ιστορία μέσα από τα μάτια της Ρουμπίνης Μέσκαρη, μιας συνταξιούχου αρτίστας του θεάτρου με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ραραού. Μέσα από τις αποσπασματικές αφηγήσεις της, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, για την πολύπαθη ζωή της γνωρίζουμε τους περιφερειακούς χαρακτήρες του ομώνυμου βιβλίου του Μάτεσι στο οποίο βασίζεται η σκηνική προσαρμογή του έργου.

Πρόκειται για μια performance όπου το γέλιο εναλλάσσεται συχνά με τη συγκίνηση με εικόνες από την κατοχική Ελλάδα να ζωντανεύουν με όχημα το αριστουργηματικό κείμενο του Παύλου Μάτεσι και οδηγό την κατά γενική ομολογία εξαιρετική ερμηνεία της Ελευθερίας Πανταζή.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30 το λόμπι του ξενοδοχείου ERMIS. Το εισιτήριο κοστίζει 9,00€ και το μειωμένο 7,00€ (Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Φοιτητές , Μαθητές, Άνω των 65). Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947691698

Συντελεστές:

Κείμενο: Παύλος  Μάτεσις

Διδασκαλία – Σκηνοθεσία: Γιώργος Νάκος

Προσαρμογή – Ερμηνεία: Ελευθερία Πανταζή

Παραγωγή: ΣΥΝΘΕΣΗ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!