Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Π.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ απευθύνει θερμό και ενθαρρυντικό χαιρετισμό σε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές και εργαζόμενους στον τομέα της παιδείας του νομού μας καθώς επιστρέφουν στα σχολεία για την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.
Αυτή η μέρα είναι μια σημαντική στιγμή για όλους εσάς τους μαθητές και σας ευχόμαστε μια υπέροχη σχολική χρονιά γεμάτη μάθηση, ανακαλύψεις και επιτυχίες.
Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η διασφάλιση ότι όλοι εσείς, οι μαθητές, θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε το δυναμικό σας, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες, και να επιτύχετε τους στόχους σας. Είστε το μέλλον μας, και πιστεύουμε ότι μπορείτε να κάνετε και να πετύχετε πολλά.
Καθώς επιστρέφετε στις αίθουσες μαθημάτων, θυμηθείτε πάντα να αγαπάτε τη γνώση και να σέβεστε τους συμμαθητές σας. Η εκπαίδευση είναι η κλειδαριά προς την επιτυχία, και η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι τα θεμέλια της κοινωνίας μας.
Ωστόσο, δυστυχώς σήμερα ,στην περιοχή της Θεσσαλίας, αντιμετωπίζουμε τις σοβαρές συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών που πλήττουν την περιοχή με πολλούς από τους μαθητές να μη προσέλθουν στον καθιερωμένο αγιασμό.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας συμπάθεια και αλληλεγγύη προς τους πληγέντες και τις οικογένειες που έχουν πληγεί από αυτές τις φυσικές καταστροφές καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα τους και να προσφέρουμε την υποστήριξή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Τέλος ως ΠΑΣΟΚ δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την αύξηση των εκπαιδευτικών πόρων, την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, την ασφάλεια και υγεία, τα δικαιώματα των μαθητών καθώς και την ψυχοκοινωνική υποστήριξη.
Ευχόμαστε μια υγιή, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!