Στη διαγραφή του Μιχάλη Ταμήλου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας», ανέφερε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τη διαγραφή του Μιχάλη Ταμήλου

«Με απόφαση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

«Ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1.977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουμε μαντήλια να κλαίμε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1.977 Τρικαλινοί πέθαναν και 800 γεννήθηκαν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Θέλει να βρει δουλειά…», είπε ο Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στο Ράδιο Ζυγός.

«Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί, τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα», συμπλήρωσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο κόσμος έχει προβλήματα. Εσύ νομίζεις ότι όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!