Επιβεβαιώνοντας τις φήμες, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι θα είναι η «αντίπαλος» του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του νέου προέδρου.
«Πιστεύω ότι είναι βαθιά αναγκαίο και δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Έχουμε ευθύνη όλοι και όλες. Άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο του προέδρου. Η απάντησή μου σε αυτή την πρόκληση είναι ότι είμαι παρούσα. Αυτό μου επιβάλλει το αίσθημα ευθύνης, απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στον προοδευτικό κόσμο και στην ιστορία του τόπου. Δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη ούτε στα πιο δύσκολα και πάντα έβαζα πλάτη. Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να δυναμώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαι πολύ περήφανη για όσα πετύχαμε για τη χώρα, την κοινωνία και την παράταξη και που ήμουν μέλος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα».
Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος εισηγήθηκε οι εσωκομματικες εκλογές να γινουν 10 Μαρτίου, δήλωσε ότι ανεξάρτητα το αποτέλεσμα θα παραμείνει στο κόμμα και ότι στο τέλος της ημέρας, η αλήθεια θα κερδίσει.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!