Στις εκδηλώσεις με τίτλο «Βυζαντινή Εβδομάδα», που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας και την Ιερά Μητρόπολη Άρτας, συμμετέχουν η Μαθητική Νεανική Ορχήστρα Ντο Ρε Μι του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δήμου Αρταίων.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Βυζαντινή Εβδομάδα» συνδυάζουν το κλίμα της θρησκευτικής κατάνυξης της περιόδου του Πάσχα και πραγματοποιούνται σε βυζαντινά μνημεία της Άρτας, όπως η Παναγία Παρηγορήτισσα, η Αγία Θεοδώρα, η Παναγία της Βλαχέρνας, η Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς, κ.ά.

Η Μαθητική Νεανική Ορχήστρα Ντο Ρε Μι, σε διεύθυνση Γεράσιμου Λώλη, θα εμφανιστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Παρηγορήτισσας, την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών, σε μουσική διεύθυνση Αλεξάνδρας Μπεζεβέγκη, θα εμφανιστεί τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 και ώρα 21:00, στην Ημέρα Φιλαρμονικών, στον πεζόδρομο Σκουφά. Μαζί της θα εμφανιστούν η Φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!