Η συγκέντρωση της πρώτης ομάδας πολιτών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για τη συγκρότηση Σώματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Διοικητήριο της Περιφέρειας.

Τους πολίτες -εθελοντές καλωσόρισε ο   Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης κ. Κωνσταντίνος Κίτσιος, ενώ για τους σκοπούς    συγκρότησης του  Σώματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας,  το οποίο  θα ιδρυθεί και  στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες,  (αναλόγως του ενδιαφέροντος που θα υπάρξει από πολίτες),   ανέπτυξε ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτριος Μαυρογιώργος.

Ακολούθησε ενημέρωση και ευρεία ανταλλαγή απόψεων, με το επόμενο βήμα να είναι η εκπαίδευση της πρώτης ομάδας των εθελοντών.

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές εθελοντών

Οι εγγραφές για το Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ιωαννίνων συνεχίζονται, με διεύρυνση των ηλικιακών ορίων,  ήτοι από 18 έως 70 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στο Σώμα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο διπλής όψεως Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  • Υπεύθυνη δήλωση τόπου μόνιμης κατοικίας

 

Τα εν λόγω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στo Γραφείο 216 της Πολιτικής Προστασίας, στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τη 13:00).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους εξής τρόπους:

Τηλ.: 2651364251, 2651364257

Email: cv.ioannina@php.gov.gr  / d.mavrogiorgos@php.gov.gr

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!