Η Πρόεδρος του δικτύου Women Political Leaders Silvana Koch-Mehrin θα επιδώσει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το βραβείο WPL Trailblazer Award, σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 18:30, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Την Τρίτη το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέθεσε δεξίωση για τα μέλη του δικτύου Women Political Leaders Silvana Koch-Mehrin που βρίσκονται στην Αθήνα για το ετήσιο συνέδριό τους.Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην χωρα μας από κοινού με το υπουργείο Τουρισμού και με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Στην αίθουσα δεξιώσεων βρέθηκαν δεκάδες γυναίκες, από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Κύπρο ακόμη και τη Τουρκία αλλά και το Πακιστάν, που έχουν υπηρετήσει ή υπηρετούν ως υπουργοί και βουλευτίνες και έχουν ξεχωρίσει για το έργο τους στην πολιτική σκηνή στον παγκόσμιο χάρτη. Παρευρέθησαν επίσης Ελληνίδες υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές, μεταξύ των οποίων οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Λίνα Μενδώνη, Ζέττα Μακρή, Σοφία Βούλτεψη, Ιωάννα Λυτρίβη, Ειρήνη Αγαπηδάκη, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, Σέβη Βολουδάκη, Κατερίνα Μονογυιού, Άντζελα Γκερέκου κλπ. Επίσης το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!