Η ΣΟΛ Crowe είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ευρώπης.

Διαθέτει περισσότερους από 600 εξειδικευμένους συνεργάτες, σε 7 σημεία στην Ελλάδα, ενώ συνδυάζει την εμπειρία 60 ετών λειτουργίας με την τεχνογνωσία της Crowe Global, η οποία ανήκει στα 10 κορυφαία Λογιστικά Δίκτυα διεθνώς.

Η Crowe Global δραστηριοποιείται σε 150 και πλέον χώρες και δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλή τεχνογνωσία αλλά και άριστο επίπεδο υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εργασιών της, η ΣΟΛ Crowe επιθυμεί να προσλάβει έναν Junior Auditor στα Ιωάννινα, ο οποίος αφού εκπαιδευτεί, θα ασχοληθεί με τα ακόλουθα κύρια καθήκοντα:

Συμμετοχή σε ομάδες διενέργειας Τακτικών Ελέγχων Οικονομικής Διαχείρισης και Οικονομικών Καταστάσεων στην έδρα των ελεγχόμενων εταιρειών και στα γραφεία της εταιρείας
Συγκέντρωση και επεξεργασία στοιχείων που αφορούν στις οικονομικές καταστάσεις, καθώς και συμφωνίες λογαριασμών και βοηθητικές εργασίες στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων
Σύγκριση, ανάλυση και έλεγχο δεδομένων υπολογιστικών φύλλων
Έλεγχο τήρησης των διαδικασιών, των πολιτικών και της νομοθεσίας
Προετοιμασία πιστοποιητικών και εκθέσεων
Επικοινωνία με τα στελέχη των πελατών, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτησή τους
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα έχει:

Πτυχίο ΑΕΙ / ATEI Οικονομικής Κατεύθυνσης
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Άριστη γνώση Η/Υ και ιδιαίτερα MS Office
Προϋπηρεσία 2 ετών περίπου σε συναφές αντικείμενο
Μεταπτυχιακό σε Λογιστική & Ελεγκτική, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπως και Επαγγελματική Πιστοποίηση (ACCA, ICAEW, ΙΕΣΟΕΛ, κ.λπ.), ολοκληρωμένη ή σε τελικό στάδιο θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
Πολύ καλή προφορική και γραπτή επικοινωνία
Προσανατολισμό στην επίτευξη αποτελεσμάτων
Ομαδικό πνεύμα
Δυνατότητα ταξιδιών με βάση τις ανάγκες των πελατών
Για εμάς στη ΣΟΛ Crowe, oι άνθρωποί μας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί.

Οι ελεγκτές, οι σύμβουλοι και το προσωπικό υποστήριξης είναι το κλειδί για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη ευθύνης, την εξέλιξη σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

Κοντά μας, θα βρείτε την τεχνογνωσία, τους πόρους και πάνω απ’ όλα τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία μιας ικανοποιητικής σταδιοδρομίας σε μια εταιρεία που εκτιμά πραγματικά τους ανθρώπους της.

Η διαχείριση των Βιογραφικών Σημειωμάτων θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα που περιέχονται σε αυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στη ΣΟΛ Crowe παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας κάνοντας κλικ εδώ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!