«Διακρίνεται» σε 5 κατηγορίες με 1 ασημένιο και 4 χρυσά βραβεία με τις επιτυχημένες καμπάνιες και ενέργειες που πραγματοποίησε το 2023

Η καταξιωμένη ελληνική εταιρεία Βίκος συγκεντρώνει σημαντικές διακρίσεις στα RETAIL BUSINESS AWARDS, τον πιο ιστορικό θεσμό της αγοράς και της
βιομηχανίας.
Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωριστούν οι υγιείς δυνάμεις του λιανικού εμπορίου της χώρας, που αποδεικνύουν συνεχώς τη δυναμική τους, επενδύουν σε νέα υπερσύγχρονα μέσα, λαμβάνουν υπόψιν σε κάθε τους εγχείρημα το περιβάλλον, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, φέρνουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και μειώνουν τις τιμές τους ενώ αυξάνονται οι επιβαρύνσεις.

Οι διακρίσεις της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στα Retail Business Awards

Αναδεικνύεται προμηθευτής της χρονιάς Food & Drink και συγκεντρώνει τις εξής 5 τιμητικές διακρίσεις:

Κατηγορία SUPPLIERS’ CSR CAMPAIGN => Βραβείο GOLD για την υποστήριξη της Πανελλήνιας Εθελοντικής Φύτευσης σε συνεργασία με τη we4all.

Κατηγορίες SUPPLIERS’ BRAND CAMPAIGN & SUPPLIERS’ BRAND ACTIVATION => Βραβεία GOLD για τη 360ο καμπάνια The Pink Phenomenon για το πρoϊόν Bίκος Pink Grapefruit.

Κατηγορία SUPPLIER’ MARKETING TEAMS OF THE YEAR => Βραβείο GOLD γιατί οι ομάδες κάνουν τη διαφορά.

Κατηγορία SUPPLIERS’ BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN => Βραβείο SILVER για την περσόνα, Λάμπρος Ζοζεφίνης (ενσαρκώνει φανταστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!