Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Αναστάσιος Ποντίκης, ευχαρίστησε τη Βουλή των Ελλήνων για την χορήγηση 1.200 κυψελών προς την Ομοσπονδία, στο πλαίσιο του «εράνου κυψελών» που δρομολογήθηκε, προκειμένου να προσφερθούν κυψέλες σε μελισσοκόμους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στα μελίσσια τους από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες των προηγούμενων μηνών.

Ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε, επίσης, αυτή την κοινωνική προσφορά της Βουλής των Ελλήνων στην Ολομέλεια, αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης της Ώρας του Πρωθυπουργού.

«Παίρνοντας αφορμή από την αναφορά σας στη μελισσοκομία, θα μου επιτρέψετε, κ. Πρωθυπουργέ, να πω κι εγώ, γιατί και η Βουλή παρακολουθεί αυτά τα προβλήματα, ότι έχω συνάντηση, αμέσως μετά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος, τον κ. Ποντίκη. Η Βουλή δέχθηκε ένα αίτημα από τους μελισσοκόμους, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, κι αφού ενημέρωσα και συνεννοήθηκα και με τον υπουργό Γεωργίας, τον κ. Αυγενάκη, χορηγήσαμε 1.200 κυψέλες στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων, ως μια μορφή συμπαράστασης προς εκείνους τους μελισσοκόμους που έπαθαν ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα. Άρα και εμείς αντιλαμβανόμεθα και συνεννοούμεθα με την πολιτεία και η Βουλή συντρέχει σε αυτό το έργο της ανάταξης των πληγών του αγροτικού κόσμου», είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!