Εξιχνιάστηκε ύστερα από άμεσες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας διάρρηξη σχολικού συγκροτήματος που έγινε την 26-06-2022 στην Ηγουμενίτσα. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ανήλικοιί, που κατηγορούνται για κλοπή, καθώς και ένας ακόμη άνδρας, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανήλικοι εισήλθαν σε σχολικό συγκρότημα, από όπου αφαίρεσαν χαλκοσωλήνες και κλιματιστικό, η αξία των οποίων ανέρχεται σε τουλάχιστον -3.000- ευρώ. 

Ακολούθως, τα παρέδωσαν στον πατέρα ενός εκ των δύο, ο οποίος, αφού τα φόρτωσε σε αυτοκίνητό του, τα εκποίησε έναντι αντιτίμου -250- ευρώ. 

Οι δύο ανήλικοι και ο ενήλικας συνελήφθησαν ύστερα από αναζητήσεις την επόμενη ημέρα ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του πατέρα του έτερου ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. 

Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο του συλληφθέντος ημεδαπού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.   

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!