Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αγώνα «Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Ιουνίου 2024:

  • Από την 14:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 20.00 ώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Σελλών από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας (ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ).
  • Από την 14:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 20.00 ώρα, απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Σελλών, από το τέρμα της λαϊκής (όπισθεν ΔΥΟ Ηγουμενίτσας) μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας (ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ).
  • Από την 14:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 20.00 ώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Ελευθερίας, από τη συμβολή της με την οδό Κύπρου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Σελλών (ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ).
  • Από την 14:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 20.00 ώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων εντός του αλσυλλίου Ηγουμενίτσας καθώς και στις εισόδους του από την οδό Σελλών

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!