Την Τρίτη 21/5/24 το 5ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, θα υποδεχτούν την 5η Ε.Μ.Α.Κ. Ιωαννίνων για την πραγματοποίηση μιας ημέρας ενημέρωσης των μαθητών/ τριών και των εκπαιδευτικών για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης έκτακτων φαινομένων (λ.χ. πυρκαγιών, σεισμών) και όχι μόνο, με χρήση και μέσων προσομοίωσης (όχι δηλαδή αποκλειστικά θεωρίας).

Την Πέμπτη 23/5/24 θα επισκεφθεί το Νηπιαγωγείο ο Παναγιώτης Ζούπας, ιδιοκτήτης και Δάσκαλος της Σχολής Νοηματικής Γλώσσας «Τούνελ της Σιωπής», σε μία ημέρα ευαισθητοποίησης των παιδιών μας στη διαφορετικότητα που είναι δίπλα μας, μέσω του παιχνιδιού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων τονίζει ότι οι δυο παραπάνω ενέργειες είναι με ορίζοντα χρόνιο, και όχι εφάπαξ, ήτοι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκτήσουν μια περιοδικότητα κατά τη σχολική χρονιά, για κάθε σχολική χρονιά, ανεξάρτητα από την τωρινή σύνθεση του ΔΣ του Συλλόγου ή του εκπαιδευτικού προσωπικού του Νηπιαγωγείου μας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!