Στη σύλληψη ημεδαπού στα Ιωάννινα προχώρησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο υπόθεσης που αφορά διάθεση ναρκωτικής ουσίας σε ανήλικο.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας ημεδαπός για το αδίκημα της έκθεσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου 2026 η αρμόδια υπηρεσία ενημερώθηκε για τη μεταφορά ανηλίκου στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει χρήση της ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ, στις 31 Δεκεμβρίου 2025, ο συλληφθείς, πατέρας του ανηλίκου, βρισκόταν μαζί με τον γιο του και τον συγκατηγορούμενό του σε αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ο ίδιος έκανε χρήση κοκαΐνης και στη συνέχεια προσέφερε την ουσία και στον ανήλικο γιο του.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.