Μια νέα τάση στο χώρο της διαμονής και διακοπών διεθνώς ήρθε και στα Ιωάννινα, το πρώτο 4 αστέρων glamping, που προσφέρει μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στην πόλη των Ιωαννίνων, το νομό και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Ο όρος glamping που προκύπτει από τις αγγλικές λέξεις glamorous και camping άρχισε να χρησιμοποιείται στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν όλο και περισσότεροι αναζητούσαν διακοπές στη φύση αλλά χωρίς να στερηθούν την πολυτέλεια και ορισμένες ανέσεις.

Μια ξεχωριστή Τουριστική μονάδα το IOANNINA CAMPING – GLAMPING κατακτά τον ταξιδιωτικό κόσμο και επαναπροσδιορίζει την έννοια των υπαίθριων διακοπών με άνεση και πολυτέλεια ζώντας μέσα στην φύση σε ένα υπερσύγχρονο CAMPING–GLAMPING.

Με πολλές επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα ενισχύοντας το κύρος της πόλης μας στους επισκέπτες που λατρεύουν την φύση και επιλέγουν τον τουρισμό των campings βάζοντας οριστικό τέλος στην παράνομη στάθμευση αυτοκινούμενων και την ανεξέλεγκτη εναπόθεση αποβλήτων σε κάθε σημείο της πόλης.

Οι οργανωμένες ευρύχωρες θέσεις για αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα, οι πολυτελείς σκηνές μαζί με τα υπαίθρια καταλύματα, τα ξεχωριστά πλυντήρια και στεγνωτήρια, οι εγκαταστάσεις Υγιεινής, το Μίνι Μάρκετ, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος Πρώτων βοηθειών που διαθέτει, θα προσελκύσουν όλους αυτούς που αναζητούν την ελευθερία του οδικού τουρισμού χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και την πολυτέλεια στις διακοπές τους.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του για εναπόθεση χημικών και μη αποβλήτων από διερχόμενα ή παραμένοντα τροχόσπιτα συμβάλουν στην μείωση της ρύπανσης από χημικά απόβλητα και είναι η καλύτερη επιλογή για όλους τους συνειδητοποιημένους επισκέπτες που προτιμούν την πόλη μας.

Αυτές οι νέες Τουριστικές εγκαταστάσεις του IOANNINA CAMPING εκτός από την πολυτελή ξεχωριστή διαμονή που προσφέρουν στους επισκέπτες διαθέτουν ένα φανταστικό χώρο αναψυχής για όλους τους παραμένοντες αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής.

Κεντρικός πυρήνας της αναψυχής και διασκέδασης είναι η πολύ μεγάλη πισίνα 25μΧ10μ αλλά και η ξεχωριστή παιδική για όλους τους μικρούς φίλους μας. Το pool BAR των εγκαταστάσεων, το γήπεδο Μπάσκετ και βόλεϊ ,η παιδική χαρά με τα όργανα γυμναστικής μας περιμένουν όλους για κάθε είδους απόλαυση και αναψυχή.

Ξεχωριστό κομμάτι στις εγκαταστάσεις του IOANNINA CAMPING είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος των 70 θέσεων ένα πραγματικό μικρό θεατράκι για προβολές ταινιών και slice εκεί όπου μπορούν να γίνουν μικρά συνέδρια, ομιλίες και σεμινάρια στην φύση κάτω από τον καλοκαιρινό Γιαννιώτικο ουρανό.

Μια ξεχωριστή Τουριστική Επιχείρηση διαμορφωμένη σε 10.000 τ.μ της Μ.& Χ. ΚΡΙΚΩΝΗ Ο.Ε έρχεται αυτό το καλοκαίρι να δώσει αρχικά λύση στην άναρχη στάθμευση αυτοκινούμενων στην πόλη αλλά και στην ρυπογόνο εναπόθεση λυμάτων σε κάθε σημείο της περιοχής.

Συγχρόνως όμως θα δίνει απόλαυση και αναψυχή στους διαμένοντες αλλά και όλους τους κατοίκους της πόλης μας που μπορούν να το επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στην Επιχείρηση θα πραγματοποιούνται events και κάθε είδους άλλες εκδηλώσεις για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!