Ιωάννινα: Εθελοντικές αιμοδοσίες σε 3ο ΕΠΑΛ και Λέσχη Αξιωματικών

Το 3ο ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Πολύτεκνων διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες στις 8 και 13 Μαΐου 2026, καλώντας πολίτες και μαθητές να προσφέρουν ένα δώρο ζωής.

Ιωάννινα: Εθελοντικές αιμοδοσίες σε 3ο ΕΠΑΛ και Λέσχη Αξιωματικών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Το 3ο ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, διοργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026, από τις 09:00 έως τις 13:00, στην αίθουσα τελετών του σχολείου.

Η δράση πραγματοποιείται με στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος και την ενίσχυση της εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Με σύνθημα «Το αίμα δίνει ζωή», καλούνται πολίτες, γονείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου να στηρίξουν ενεργά αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, προσφέροντας ένα πολύτιμο δώρο ζωής

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ιωαννίνων

Aπό τον Σύλλογο Πολύτεκνων Γονέων Νομού Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, στις 13 Μαΐου 2026 , ημέρα Τετάρτη, από τις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα ανθρωπιάς και πολιτισμού στους πολυτέκνους και τους φίλους, με σύνθημα «Ένας δεν φτάνει, χρειάζονται πολλοί».

 

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google