Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων (ΕΜΙ) θα πραγματοποιήσει την ετήσια έκθεση/διαγωνισμό μοντελισμού της, από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου 2023, με συμμετοχή μοντελιστών από όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Κοινότητας Ανατολής. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη. Για τους μοντελιστές που δεν είναι μέλη της ΕΜΙ και επιθυμούν να συμμετάσχουν, υπάρχει χρέωση 4 ευρώ ανά έκθεμα με μέγιστο τα 12 ευρώ. Οι ανήλικοι μοντελιστές εξαιρούνται της χρέωσης.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου από 9 πμ έως 9 μμ.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου από 9 πμ έως τις 3 μμ. και από τις 6 μμ. έως 9 μμ.

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου από 9 πμ έως 3 μμ.

Η ΕΜΙ είναι ο αρχαιότερος σύλλογος μοντελισμού στην χώρα μας, δραστηριοποιούμενη διαρκώς στον χώρο του μοντελισμού από το 1992, με σκοπό την συνεργασία των μοντελιστών και την διάδοση του χόμπυ.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν στατικά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των τύπων των μελών μας, αλλά και μοντελιστών από διάφορους ελληνικούς και ξένους συλλόγους.

Επιπλέον και για πρώτη φορά στην πόλη μας, στο πλαίσιο της έκθεσης/ διαγωνισμού μας, θα διεξαχθεί η πρώτη μας wargaming διοργάνωση, το Laketown Apocalypse 2023, το Σαββατοκύριακο 2 έως 3 Σεπτεμβρίου 2023 στον ίδιο χώρο. Για πρώτη φορά στα χρονικά το wargaming community της πόλης μας οργανώνεται και μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο δημιουργώντας έναν πόλο έλξης και συσπείρωσης για το hobby στην πόλη μας!

 

Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!