Σε θερινούς ρυθμούς με πολύ κέφι και άφθονη μουσική συνεχίζει την δεύτερη μέρα του το Ioannina Lake Festival!
Το Κέντρο Νέων Ηπείρου διοργανώνει για 5η χρονιά το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης, που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους φίλους και θα πραγματοποιηθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας, στις 15 Ιουνίου, με αγαπημένα ονόματα εγχώριων καλλιτεχνών, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές δίπλα στην λίμνη Παμβώτιδα.

15 Ιουνίου ΒΕΒΗΛΟΣ-ΣΤΙΧΟΙΜΑ-ΑNSER

Στις 15 Ιουνίου, το φεστιβάλ αλλάζει ύφος και μεταμορφώνεται σε μια hip-hop αρένα υποδέχοντας μεγαθήρια όπως τον Anser που επιστρέφει στην σκηνή του Φεστιβάλ για να αποδείξει πως ό,τι αγαπάει δεν έχει τέλος. Τον Βέβηλο που χρησιμοποιώντας δεξιοτεχνικά το λόγο ως βέλος στην καλλιτεχνική του φαρέτρα, παρουσιάζει ένα έργο τριών διαστάσεων και βιβλίων, που έρχεται μέσα από 25 χρόνια ενεργής μουσικής δράσης. Τους Στιχοιμα που είναι πάντοτε πιστοί στον κοινωνικοπολιτικό τους στίχο, από την ίδρυσή τους παραμένουν ακόμα επίκαιροι αφού συνεχίζουν να διαμορφώνουν ένα μάχιμο ραπ καταγγέλλοντας τα κακώς κείμενα αυτού του τόπου.

Την έναρξη θα δώσουν οι ανερχόμενοι Γιαννιώτες Soru, Palaio ,B.Bunny, Υuliska.

Όλοι μαζί θα κατακτήσουν τον συναυλιακό χώρο και υπόσχονται μία αξέχαστη νύχτα μέχρι τελικής πτώσης.

Σε έναν οργανωμένο συναυλιακό χώρο, σεβόμενοι την φυσική ομορφιά της Λιμνοπούλας, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν τις δύο μουσικές αυτές ημέρες, με την συνοδεία φαγητών, σνακ και δροσερών ποτών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με περισσότερες από 2000 θέσεις καθήμενων.

Προπώληση 12€, ταμείο 15€

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!