Ιωάννινα: Νέα Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΕΤΕΜ – Πρόεδρος ο Ευάγγελος Αρλέτος
Με πρόεδρο τον Ευάγγελο Αρλέτο συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΕΕΤΕΜ, μετά τις εκλογές του Ιουλίου.
Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΕΕΤΕΜ, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 13 Ιουλίου 2026.
Η κατανομή των θέσεων στη νέα διοίκηση έγινε με ομόφωνη απόφαση, με τον Ευάγγελο Αρλέτο να αναλαμβάνει την προεδρία.
Η σύνθεση της νέας διοίκησης
Πρόεδρος είναι ο Ευάγγελος Αρλέτος, αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Κώτσινας, γενικός γραμματέας ο Βασίλης Σταύρου, γραμματέας Οικονομικού ο Νικόλαος Γραβάνης και Β΄ αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Ράτσικας.
Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν ως μέλη οι Αναστάσιος Γκάνας και Κωνσταντίνος Ντίνος.
Παράλληλα, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 12ης και 13ης Ιουλίου, ο Ευάγγελος Αρλέτος εξελέγη αντιπρόσωπος του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων στο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΕΕΤΕΜ.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033